Bokningsvillkor för rumsbokningar

01.

Beställning och bekräftelse

* En beställning är bindande i och med att den har bekräftats. Detta kan ske muntligen eller skriftligen. Du och Åsa jutegård har därmed slutit ett avtal. Viss möjlighet till avbeställning finns dock (se Avbeställning och utebliven ankomst nedan). * Du som gäst ska vid bokningstillfället uppge namn, adressuppgifter samt telefonnummer. * Utländska medborgare ska vid incheckning fylla i ett registreringskort (detta enl. Polisens föreskrifter FAP 279-1)

02.

Betalning

* Betalning sker vid incheckning * Vi tar emot kort och kontanter

03.

Avbeställning och utebliven ankomst

Följande regler gäller för avbeställning av hotellrum: * Avbeställning av enstaka hotellrum skall ske senast kl.18,00 dagen innan ankomst. * Uteblir du utan avbeställning har vi rätt att fakturera i efterhand.

04.

Ankomst och avresa

Hotellrummet står till ditt förfogande från klockan 16.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast klockan 11.00.

05.

Sen ankomst

Receptionen stänger klockan 20.00. Räknar du med att komma senare, måste du meddela detta till oss och få det bekräftat.

06.

Avresa före den avtalade tidens utgång

Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser före denna tids utgång sker ingen återbetalning om inte rummet kan ombokas.

07.

Till gäster med funktionshinder

Vi har inga särskilt handikappvänliga rum. Var vänlig att vid bokningstillfället precisera särskilda önskemål för att vi ska kunna förbereda din ankomst på bästa sätt.

08.

Rökning

På Åsa Jutegård råder totalt rökförbud i alla hotellrum och övriga lokaler. Vid överträdelse av rökförbudet har hotellet rätt att debitera kunden kostnaden för tvätt av textilier etc., vilken är 1000 kronor i fast pris.

09.

Husdjur

Vi har inga djurtillåtna rum därför kan vi tyvärr inte ta emot ert djur som gäst.

Plocka fram kalendern och packa väskan.

Cykla runt eller följ Kattegattleden. Just i Åsa förändras kustlandskapet från klippor till sandstränder eller tvärtom beroende på vilket håll du kommer från. Allt upplever du inom nära håll. Varför inte stanna till och ta ett dopp i det salta havet?